The Basic Principles Of آموزش طراحی سایت با وردپرس
The Basic Principles Of آموزش طراحی سایت با وردپرس
Blog Article
پس از نصب شدن قالب باید آن را فعال کنید تا در سایت شما اجرا شود. قالب اجرا شده یک پوسته خام بدون اطلاعات است که باید آن را مطابق با خواسته خود سفارشی سازی کرده و تنظیم کنید.
مطالعه این مقالات آموزشی خالی از لطف نمی باشد، و همچنین می تواند موجب افزایش علم شما در زمینه طراحی وب سایت و سئو و بهینه سازی صفحات وب شود.
واکنشگرا بوده و در تمامی دستگاههای هوشمند قابل نمایش و استفاده باشد.
صفحه اصلی یکی از مهمترین صفحات سایت میباشد .کاربران با وارد کردن آدرس دامنه سایت، ابتدا صفحه…
یک فریلنسر با یک شرکت طراحی سایت فرق دارد. برای اینکه در کارش مشکلی دیده نشده و بعدها مشتری از او توقعات اضافی نداشته باشد باید در همان ابتدای کار درباره نیازها و خواستههای مشتری بطور کامل صحبت کرده و قرارداد محکمی طبق همان نیازها ببندد که هم خودش متعهد به انجام موارد گفته شده شود و هم مشتری توقعات بعدی نداشته باشد.
انتظار میرود که شرکتکنندگان پس از پایان این دوره بتوانند با استفاده از المنتور و قالب آسترا، وبسایتهایی زیبا، کاربردی و کاملاً واکنشگرا طراحی کنند.
در این خصوص پیشنهاد می کنم از آموزش زیر که برای نمایش پست های دسته بندی ها است دیدن فرمایید
دوره سئو خارجی و لینکسازی دوره گوگل سرچ کنسول دوره سئو دوره سئو تکنیکال ژاکت وب ژاکت سرویس مدرسین قوانین ژاکت آکادمی تماس بهترین دوره طراحی سایت با ما درباره ما
صفحه ارتباط با ما یکی از اجزای بسیار حیاتی و کلیدی در وبسایت هر کسب و کار…
افرادی که کسب و کارشان کمی بزرگتر است باید از چنین هاستی استفاده کنند.
سلام مراحل نصب و راه اندازی سایت رو مطابق با ویدئو های آموزشی درج شده در وب سایت جلو ببرید، در صورتی که به هر گونه ارور یا خطایی برخورد کردید از طریق شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم.
اما آیا وردپرس بهترین گزینه برای ساخت وبسایت شماست؟ در حالی که اکثر مردم ترجیح میدهند وبسایت خود را بر روی وردپرس بسازند، برخی هنوز هم ترجیح میدهند وبسایت خود را از ابتدا از طریق کدنویسی ایجاد کنند.
چرا سرعت سایت اهمیت دارد؟ یک وبسایت سریع نه تنها تجربه کاربری را بهبود میبخشد بلکه به…
حضور صفحهسازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحهسازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحهساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار میکردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را میساختند همچنین بسیاری از قالبها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحتتر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.
منبع